Søk

Subaru Norge

Vi i Subaru Norge AS er mest opptatt av hva som er under panseret på bilen. Det som er under panseret på datasystemet overlater vi til Datacompaniet.

Subaru 

- Før var vi kunde hos et stort IT-firma. Der følte vi at vi druknet i mengden. Med Datacompaniet som IT-leverandør er det helt annerledes, sier logistikksjef Kjell Arne Haugen i Subaru Norge AS.

Med Datacompaniet opplever Subaru Norge AS en helt annen nærhet til sin IT-leverandør.

- De kjenner oss veldig godt og ligger alltid i forkant med systemvedlikeholdet. De kommer til oss en gang i uka og kan ta tak i de småtingene som måtte dukke opp, forklarer Haugen.

Subaru Norge AS har serverrom på to forskjellige steder i sitt lokale på Gjelleråsen. De har en såkalt full redundant løsning, basert på teknologi fra IBM, Lenovo, VMware og Microsoft. I daglig drift deles lasten på begge serverrom, men ved nedetid er det hestekrefter nok i hver av dem til å kunne kjøre full drift. Det sikrer trygghet.

- Subaru er noen av de tryggeste og beste bilene du finner på veien. Kundene krever ikke noe mindre av oss som selger bilene, og derfor trenger vi en god og effektiv IT-løsning som gjør at vi i Subaru Norge AS kan bruke tiden vår på det vi er gode på. Den løsningen får vi hos Datacompaniet, sier logistikksjef Haugen.